John Verhoef in Kunstwerk

Van 17 tot en met 23 mei zal John Verhoef uit Hoogvliet zijn werk exposeren. John begon in 2003 met schilderen en wordt gezien als een veelzijdig kunstenaar.

Door zijn afwisseling in schilderstijlen, figuratief, abstract en impressionistisch is hij moeilijk in één stijl te plaatsen. De stijlen zijn ondergeschikt aan het idee dat zich aan het vormen is. Het idee is het uitgangspunt en voor de uitvoering daarvan is elke stijl geoorloofd.

Indrukken vanuit zijn omgeving, zijn gezin, evenals het contact met zijn medemens vormen een belangrijke bron van inspiratie.

Alles wat verheven wordt tot een idee kan een aanleiding zijn voor een nieuw schilderij.
Ondanks de verschillende kunstwerken, is er een duidelijke tendens in zijn werk waar te nemen.
Zo werkt hij bij voorkeur met olieverf, in verband met de lange droogtijd krijgt hij de gelegenheid om de verf te sturen en op het doek een nieuwe identiteit te laten aannemen. Op deze expositie zult u dan ook een enorme variatie aan werk tegemoet kunnen zien.

Openingstijden gedurende deze expositie zijn van 11.00 tot 17.00 uur. Atelier Kunstwerk Westvoorne is gelegen aan de Hoflaan 7 te Oostvoorne.

 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl