Jongerencentrum Maaswijk geopend

jongerencentrum-maaswijkOm half 2 zaterdagmiddag gaf wethouder Jan Willem Mijnans het startsein voor de feestelijke opening van jongerencentrum Maaswijk.

Hij maakte een graffiti kunstwerk af. Een DJ verzorgde de hele middag muziek en er waren voor iedereen gratis hapjes en drankjes.

De middag werd aangekleed door verschillende demonstraties en workshops, o.a. een workshop skateboarding, pannavoetbal en het sportteam Spijkenisse verzorgde diverse sporten op het kunstgrasveldje.

Als hoofdact waren de Groovekings, bekend van Holland’s got Talent, naar Spijkenisse gekomen met een spetterende danceact. Afsluitend was er een demo Zumba, een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans zoals de Salsa en de Merengue.

Om ongeveer half 6 werd de feestelijke opening afgesloten, de jeugd en ouders waren enthousiast, het team Maaswijk kon terug kijken op een zeer geslaagde middag.

jongerencentrum02jongerencentrum03jongerencentrum04© Foto’s Leendert van Luik sr.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl