Kanaalweg Hellevoetsluis blijft gevaarlijk

politie03Bij een aanrijding op de Kanaalweg WZ in Hellevoetsluis zijn donderdagmiddag, rond vijf uur, twee vrouwen gewond geraakt. Een 19-jarige automobilist uit Hellevoetsluis reed op de Kanaalweg in de richting van Hellevoetsluis.

Hij is daar door onbekende oorzaak op de andere weghelft terecht gekomen en heeft daarbij twee tegemoetkomende auto’s geraakt.

De eerste werd bestuurd door een 51-jarige Hellevoeter. Een inzittende van deze auto, een 48-jarige vrouw, ook uit Hellevoetsluis raakte gewond en zij is met letsel aan de nek en rug vervoerd naar het Ruwaard van Puttenziekenhuis in Spijkenisse.

De tweede auto die werd geraakt werd bestuurd door een 33-jarige vrouw uit Hellevoetsluis. Zij moest door de brandweer worden bevrijdt en zij raakte gewond aan haar nek. De vrouw is vervoerd naar het Vlietland ziekenhuis. Haar drie kinderen die ook in deze auto zaten bleven ongedeerd.

De Kanaalweg is geheel afgesloten geweest vanwege het onderzoek. Politiemensen die naar de Kanaalweg onderweg waren om hun collega’s te helpen, raakten vervolgens zelf betrokken bij een aanrijding, ook op de Kanaalweg. Een bromfietser reed tegen de surveillance auto en raakte licht gewond. Hij is vervoerd naar een ziekenhuis. Deze aanrijding wordt onderzocht door de politie Zuid-Holland-Zuid

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl