Kermis in Spijkenisse groter dan ooit

kermis2010Wat is er nu leuker dan de kermis? Viel u het ook al op? Lekker groots opgezet toch? En druk! Dit is ook stadspromotie.

Nu hoor ik gelijk weer mensen denken (en zelfs zeggen): “maar het heeft niets met KOELTOER te maken!”. Ja, en? Lekker belangrijk. Zo’n kermis kost de gemeente niets. Het promoot en beveiligt zichzelf. Leuk voor de bezoekers.

En als onze stad een beetje slim is, dan bouwen we de kermis uit tot de grootste van de regio. Tot nummer 2 achter Tilburg. Met themadagen. Opeens is het dan wel KOELTOER! En nog citymarketing ook.

Maar ja, we zijn maar in Spijkenisse en dus wil men echte KOELTOER. Dus houden we vast aan het kneuterige Spijkenisse Festival. En andere kansen? Laat maar gaan. En onze kinderen? Die die hebben genoten van de kermiskoeltoer.

kermis2010kermiskermiskermiskermis©Foto’s: Cok de Coninck voor VPinfo.nl

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl