Keurmerk Veilig Ondernemen Struytse Hoeck

keurmerk-veilig-ondernemenWoensdag 14 april wordt op winkelcentrum de Stuytse Hoeck de intentieverklaring voor het Keurmerk Veilig Ondernemen voor winkelcentra ondertekend.

Dit zal gebeuren vanaf 11.00 uur in het filiaal van Albert Heijn op de Struytse Hoeck 91a in Hellevoetsluis.


Burgemeester C.A. Kleijwegt zal namens het college niet alleen ondertekenen, hij zal ook het woord voeren over het belang van veilig ondernemen.

Met de intentieverklaring laten de deelnemers zien dat ze willen bijdragen aan een veilig winkelcentrum. Naast vertegenwoordigers van de ondernemers en de vereniging van eigenaren nemen ook de brandweer, politie, beveiliging en gemeente deel in de werkgroep.

Eerder is er een schouw geweest en zijn probleempunten op het gebied van veiligheid in kaart gebracht. De ondertekenende partijen trachten de punten van de schouw op te lossen en het winkelcentrum de Struytse Hoeck zal op kunnen gaan voor het keurmerk. Dit keurmerk wordt uitgedrukt in een aantal sterren. Uiteraard wordt er gestreefd naar een zo hoog mogelijk aantal sterren voor het Hellevoetse winkelcentrum.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl