Kieskompas Spijkenisse vanaf nu online

kieskompas-spijkenisseNa de rommelige aanloop is nu de Kieskompas voor Spijkenisse beschikbaar. Voor wie niet weet waar hij/zij op wil gaan stemmen, biedt de Kieskompas de helpende hand.

Middels 30 vragen zoals “de coffeeshop moet worden verplaatst van het centrum naar de rand van de stad” kan men een stemadvies verkrijgen.

De resultaten worden weergegeven aan de hand van een overeenkomsten overzicht (zie voorbeeldafbeelding hieronder). Men kan dit beinvloeden door tijdens het invullen aan te geven voor welke partij je eventueel een voorkeur hebt. Wij adviseren, sla die pagina over.

Voor wie snel aan de slag wil, hier de link naar de eerste pagina. Wij zouden het leuk vinden als u na het invullen het resultaat verteld en of dit ook volgens uw verwachting was.

kieskompas-resultatenpagina

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl