Kiwi ziet het daglicht

vpinfo-webserver-kiwiMisschien is het de vaste bezoeker van VPinfo.nl al opgevallen, onze site is een stuk sneller geworden sinds afgelopen nacht.

Dit komt omdat we een nieuwe server in gebruik hebben genomen, we noemen haar Kiwi.

Kiwi is een razendsnelle webserver die zorgt voor een gigantische snelheidsboost van VPinfo.nl. Zo is een webpagina 3 keer zo snel bij u thuis op het scherm te zien. En het gaat nog sneller worden. De komende weken wordt de programmatuur van VPinfo.nl op een aantal belangrijke punten aangepast. Klaar voor de toekomst.

Wij danken de mensen van Internet Today voor hun grenzeloze inzet om VPinfo.nl te ondersteunen. Internet Today is een hostprovider met haar hoofdkantoor in Spijkenisse. Een samenwerking gebaseerd op kwaliteit van dienstverlening en net zo belangrijk, ondersteuning van lokale bedrijven op Voorne Putten.

Om thuis het maximale effect van deze snelheidswinst te ervaren, raden wij u aan om altijd gebruik te maken van een nieuwe browser (dat is dat programma waarmee u een internet pagina bekijkt). Wij adviseren Google Chrome of Fixefox.

 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl