Koninklijke onderscheiding voor Wibo Bouma

lintje-boumaWoensdag 19 mei heeft burgemeester Corstiaan Kleijwegt van de gemeente Hellevoetsluis een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Wibo Bouma.

Hij ontving de onderscheiding, behorende bij Ridder in De Orde van Oranje-Nassau voor zijn 12-jarig wethouderschap en zijn bijzondere inzet daarvoor.

Wibo Bouma nam die middag afscheid als wethouder van de gemeente Hellevoetsluis. Naast zijn functie als wethouder is de heer Bouma op het gebied van onderwijs voortrekker geweest van landelijke onderwijsvoorzieningen, waaronder de koppeling van het voorgezet onderwijs met het middelbaar beroepsonderwijs. Ook heeft hij zich al in de beginfase sterk gemaakt voor een brede school. En met succes. Ook op het gebied van sociale zekerheid heeft hij zich bijzonder ingezet. Door innovatieve maatregelen is een sterke daling van het aantal werklozen gerealiseerd. Daarnaast heeft hij zich altijd sterk gemaakt voor de inwoners die het minder hebben.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl