Koopzondagen: gratis parkeren en gratis openbaar stadsvervoer

parkeerboeteSpijkenisse heeft besloten op de extra koopzondagen van 20 en 27 december bezoekers van het centrum gratis te laten parkeren in de parkeergarages en op de parkeerplaatsen buiten.

Het besluit is het gevolg van twee moties die onlangs in de raadsvergadering zijn aangenomen.

Het tijdelijke gratis parkeren geeft de detailhandel in het centrum van Spijkenisse een stimulans in deze lastige economische tijd. Het gratis parkeren op de extra twee koopzondagen in 2009 is gunstig voor bezoekers en ondernemers. Hiermee kan het aantrekkelijke centrum van Spijkenisse zich rond Kerstmis onderscheiden van omringende winkelgebieden zoals Zuidplein. Dezelfde argumenten gelden bij het beschikbaar stellen van gratis openbaar stadsvervoer.

Let op! Op koopavonden en extra koopavonden blijven de normaal geldende parkeertarieven van kracht.. Ook is de metro tijdens deze extra koopzondagen niet gratis!

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl