Kruispunt afgesloten voor asfalterings – werkzaamheden

schenkelwegHet kruispunt Schenkelweg / Elementenweg krijgt in de periode van dinsdag 27 oktober tot vrijdag 30 oktober een nieuwe asfaltdeklaag en belijning. Om het werk soepel te laten verlopen wordt het kruispunt in 2 fasen afgesloten.

Doorgaand verkeer op de Schenkelweg blijft altijd mogelijk, maar de afslag naar de Elementenweg is op 27 en 28 oktober afgesloten.

Er komt voor het bestemmingsverkeer naar de Elementenweg een omleidingroute over de Groenoordweg en Hongerlandsedijk. Deze route wordt met borden aangegeven.

Twee fasen

De aannemer begint op dinsdag 27 oktober met het asfalteren van het noordelijk gedeelte van het kruispunt. Verkeer gaat dan over het zuidelijk gedeelte. Afslaan naar de Elementenweg is niet mogelijk. Twee dagen later is de situatie precies andersom. Dan is ook de Elementenweg weer rechtstreeks bereikbaar. De Dr. J.M. den Uyllaan blijft voorlopig afgesloten.

Het aanbrengen van de asfaltdeklaag en belijning is weergevoelig, waardoor vertraging in het werk altijd kan plaatsvinden.

Verkeersinstallatie

Nadat het asfalteren, belijning en afwerking gereed is, worden de nieuwe portalen voor verkeersinstallatie geplaatst en afgesteld. Volgens planning is het kruispunt medio november 2009 weer helemaal in gebruik.

 

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl