Leer ‘rappen’ met Spijkenisser rapgroep BalanCe

Op 1 december start in het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse een bijzondere cursus: hiphop. Niet de dans-kant van hiphop wordt hierbij belicht, maar je gaat hiphop máken!

In 6 weken tijd leer je rappen van Jochem Westerhof van hiphopgroep BalanCe. Vanaf de 4e les ga je ook aan de slag met je ‘stage performance’.

Je leert technieken die je helpen je optreden te versterken, maar ook door het kijken naar de anderen leer je veel. Het resultaat van de cursus wordt gepresenteerd in Theater de Stoep tijdens het Midwinterfestival van het Centrum voor de Kunsten.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt eventueel een auditie gehouden op 24 november. Iedereen mag meedoen; de auditie is alleen nodig om te kijken welk niveau de cursisten hebben. Daar stemt Jochem vervolgens het lesprogramma op af.

Kom jij ook meedoen? De cursus is voor jongeren van 13-17 jaar, duurt 6 lessen en begint op donderdag 1 december van 19.30 – 20.45 uur. Een eventuele auditie wordt gehouden op 24 november vanaf 19.30 uur.

Voor meer informatie en/of inschrijven kunt u contact opnemen met Centrum voor de Kunsten Spijkenisse.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl