Lichamen overleden mannen uit pand Oostvoorne gehaald

xtc2oostvoorneDe lichamen van de twee overleden mannen die zaterdagmiddag in een bedrijfspand in Oostvoorne zijn gevonden, zijn zaterdagavond rond half twaalf uit het pand gehaald.

Ze zijn overgebracht naar een mortuarium, waar sectie op hun lichamen zal worden gepleegd.

De lichamen vertonen uitwendig geen tekenen van letsel, hoogst waarschijnlijk zijn de mannen omgekomen door het inademen van chemische stoffen.

Zaterdagmiddag werden de lichamen gevonden nadat een voorbijganger de alarmdiensten had gebeld omdat hij een vreemde sterke chemische lucht rook buiten het pand. Doordat de concentratie van de chemicali├źn in de lucht dusdanig hoog was, was het voor de hulpdiensten lange tijd niet mogelijk het pand te betreden. Rond 19:00 uur zaterdagavond gingen zij met perslucht het pand binnen en troffen daar materialen aan voor de productie van amfetamine.

Naar de eigenaar en/of huurders van het pand zal een strafrechtelijk onderzoek volgen.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl