Lokale ondernemers omarmen Serious Request

Verschillende lokale ondernemers in Spijkenisse omarmen het initiatief van de PvdA in Spijkenisse om in actie te komen voor Serious Request door middel van een Benefiet Quiz. Lokale ondernemers steunen het initiatief door prijzen beschikbaar te stellen en door een directe donatie. Een grote supermarkt steunt het initiatief door boodschappen aan te bieden met een fikse korting.

Op vrijdagavond 16 december organiseert de PvdA in Spijkenisse een Benefiet Quiz om geld in te zamelen voor Serious Request. Deelnemers kunnen tegen betaling meedoen aan de quiz en dragen op die manier bij aan het goede doel. Gehoopt wordt op een mooi eindbedrag. Het bij elkaar verzamelde geld zal eigenhandig door de organisatie worden aangeboden bij het Glazen Huis in Leiden op maandag 19 december.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl