LPF organiseert zwerfafval Roadshow

schoonmaakOm het thema “verloedering” van deze week een passend slotstuk te geven trekt de LPF, op de dag van de liefde, de wijken in om uw wijk liefde en aandacht te geven en zwerfafval aan te pakken.

De LPF doet daarbij o.a. de wijken De Hoek en De Akkers aan.

De roadshow start om 10:30 uur bij de Jagerskreek. De route gaat dan door De Akkers richting Lenteakker. Vervolgens inpakken en verkassen naar De Hoek, startende aan de Zwanenhoek (voormalig winkelcentrum).

Maar als u goede suggesties heeft, komen wij uiteraard graag langs. Wilt u als burger ons helpen? Neem even contact met ons op via het emailadres: denniskabbedijk@lpfspijkenisse.nl

Schoonmaakbedrijf Asito heeft spontaan vuilniszakken gedoneerd ter ondersteuning van de Valentijnsactie.

Indien de weersomstandigheden extreem winters blijven heeft de LPF een back-up actie achter de hand. Bij (te) veel sneeuw gaan LPF-bezems de straatjes en stoepen bij ouderen sneeuwvrij maken.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl