Maasdelta Hellevoetsluis ontvangt kwaliteitskeurmerk

maasdelta-keurmerkMaasdelta Hellevoetsluis heeft het KWH-huurlabel ontvangen. Op 8 juni ontving een vertegenwoordiging van het personeel uit handen van Ronald van Harmelen (KWH) het bij het KWH-huurlabel behorende kwaliteitslabel.

Het KWH-huurlabel ondersteunt corporaties bij het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening.

Het geeft inzicht in de kwaliteit van dienstverlening die de corporatie levert. De klant ziet met dit keurmerk in één oogopslag dat hij bij een kwaliteitscorporatie huurt.

Wordt de klant snel geholpen aan de telefoon, wordt hij niet van het kastje naar de muur gestuurd en worden zijn klachten serieus genomen? Dat zijn enkele van de onderdelen die in het traject om het KWH-huurlabel te behalen, worden gemeten.

De woonconsument wil zorgeloos huren en verwacht daarbij een goede dienstverlening vanuit de corporatie. De woonconsument is daarbij uitgangspunt; hoe ziet de organisatie eruit door de ogen van de klant? De corporatie wordt zo een spiegel voorgehouden.

De kwaliteit van de dienstverlening in het hele huurproces wordt gemeten, vanaf het moment dat een woningzoekende binnenkomt en huurder wordt tot en met het moment dat hij weer vertrekt en nagenoeg alles wat er in die tussentijd aan diensterverlening wordt aangeboden.

Vestigingsmanager Frank van der Plas: “Wij zijn blij met het label, maar blijven alert om onze klantgerichtheid voortdurend te blijven verbeteren. Dit zijn van die zaken die altijd veel aandacht verdienen. Onze klant is en blijft het belangrijkst”.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl