Man aangehouden na ingooien ruit

ingegooid-glasPolitieagenten hielden woensdag in de vroege ochtenduren en man aan die verdacht wordt van vernieling. Ook werd er in zijn auto een vuurwapengelijkend voorwerp aangetroffen.

Rond één uur werd gemeld dat de ruit van een woning aan de Kweldergras ingegooid was.

Gealarmeerde agenten gingen direct polshoogte nemen. Bij de woning aangekomen gaf de bewoonster aan dat haar ex kort daarvoor de ruit had ingegooid.

Agenten gingen vervolgens naar de woning van deze 41-jarige Spijkenisser aan het Kweldergras. Hij was aanwezig en bleek onder invloed van alcohol te zijn.

Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau voor verhoor. Bij fouillering bleek hij twee messen bij zich te dragen.

Onderzoek in de auto leverde de vondst van een vuurwapengelijkend voorwerp op. In de woning werd een busje traangas aangetroffen. Deze voorwerpen zijn in beslag genomen voor vernietiging.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl