Man gewond na aanval in discotheek

politie03Een man (21) uit Hellevoetsluis is zaterdag-op-zondag-nacht zwaargewond geraakt na een aanval. Hij is belaagd door twee mannen toen hij in de discotheek Y-Land was.

Het slachtoffer was aanwezig bij een feest in Y-Land, toen de jongeman uit het niets op zijn neus geslagen werd door een van de verdachten.

Hij viel daarbij op de grond waarna de twee verdachten intrapten op zijn gezicht. Hij liep daarbij een dubbel gebroken neus, een breuk in zijn voorhoofd, meerdere breuken in zijn kaak en meerdere breuken in zijn oogkas op.

De uitgaansgelegenheid kon gealarmeerde agenten direct beelden laten zien. Vervolgens zijn ze op zoek gegaan naar de twee verdachten. Een 17-jarige jongeman uit Maastricht kon direct in de gelegenheid worden aangehouden. Hij voldeed aan het signalement dat overeenkwam met de beelden. Later die nacht werd ook 

Het slachtoffer is vervoerd naar het Ruwaard van Putten ziekenhuis en heeft aangifte gedaan bij de politie. De politie heeft twee verdachten opgepakt na het bestuderen van camerabeelden in de discotheek. Het slachtoffer heeft zondag in afwachting van operaties het ziekenhuis verlaten.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl