Man met vuurwapen aangehouden in Spijkenisse

politie03De politie heeft zondagavond een 44-jarige man uit Vaassen gearresteerd na een bedreiging. Hierbij is een vuurwapen in beslag genomen.

Zondagavond rond half negen kreeg de politie melding van een bedreiging in een woning aan de Cederstraat. Hierbij zou een vuurwapen gebruikt zijn.

Toen agenten met versterking bezig waren met de omsingeling van het pand, zagen zij een man lopen die aan het signalement voldeed. Hij werd via een speciale benaderingstechniek gevaarlijke verdachten (BTGV) aangehouden. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor.

Inzet politiehond Jari

Diensthond Jari heeft een vuurwapen in de bossages in de nabije omgeving aangetroffen. De 44-jarige man is overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld. Het vuurwapen is in beslag genomen.

jari
Politieviervoeter Jari met zijn begeleider

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl