Medeverdachte in zaak Farida langer vast

De 19-jarige Timothy S uit Spijkenisse, die wordt verdacht van straatroof en bedreiging, blijft nog langer vastzitten. Justitie heeft zijn voorarrest verlengd met zestig dagen.

Timothy S. werd op donderdag 13 oktober samen met Patrick S. gearresteerd. Dat gebeurde bij een huis aan de Venusstraat in Spijkenisse.

Daar woonde Patrick S., de man die inmiddels vastzit op verdenking van ontvoering van Farida Zargar met de dood tot gevolg. Het lichaam van de 21-jarige vrouw werd onlangs op aanwijzing van Patrick S. in het Mallebos gevonden.

Timothy S. wordt door justitie niet verdacht van betrokkenheid bij de ontvoering van Farida. In 2009 was hij in beeld als verdachte van vele brandstichtingen in Spijkenisse. Justitie had toen echter onvoldoende bewijs om hem vast te houden. Timothy S. en Patrick S. gingen toen al geregeld ’s nachts op pad.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl