Meppen maar, op herhaling

klappenDe politie heeft maandag tweemaal moeten optreden bij eenzelfde groep vanwege een mishandeling en een vechtpartij.

Agenten gingen maandag, rond half twee naar de Wilgenstraat omdat daar een 21-jarige vrouw uit Spijkenisse was mishandeld. De daders waren bij aankomst al verdwenen, maar uit onderzoek kwam naar voren waar de twee verdachten woonden.

Het tweetal, vrouwen van 39 en 51 jaar oud werd aangehouden. In de loop van de dag zijn ze na opgemaakt proces-verbaal heengezonden.

Later die dag, ’s avonds rond negen uur, vond opnieuw een confrontatie plaats tussen het eerdere slachtoffer en haar belagers. Dit keer had zij versterking meegenomen. Vijf mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 33 jaar vielen de eerdere verdachten op de Veerman.

Eén van deze twee, de 39-jarige kon ontkomen, maar de 51 jarige werd geschopt en geslagen. Zij is voor behandeling overgebracht naar het Ruwaard van Puttenziekenhuis. De vijf aanvallers zijn aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl