Moordenaar Cisco veroordeeld.

ciscoDe 19 jarige Salim H heeft gisteren twee jaar jeugddetentie opgelegd gekregen voor de moord op de 16 jarige Cisco, mei vorig jaar. Daarna moet hij voor minimaal twee jaar naar een jeugdinrichting. De officier zei:’Het lijkt een vriendelijke straf maar Salim moet hard werken om zijn problemen op te lossen.’

Uit het psychiatrisch rapport kwam naar voren dat Salim zich anders voor doet dan hij is. Hij lijkt een vlotte jongen maar onder de oppervlakte zie je een angstige jongen met een gebrekkige ontwikkeling van de geestelijke vermogens. Het verschil in opvoeding door zijn vader en moeder zou daaraan ten grondslag kunnen liggen, aldus de psychiater.

Salim was niet aanwezig bij de rechtszitting. De rechter had tijdens de zitting telefonisch contact met hem. Nick B. kreeg 24 maanden jeugddetentie vanwege medeplichtigheid.

Cisco kwam in een lift door messteken om het leven toen hij naar zijn zus wilde gaan in de Poolsterstraat in Spijkenisse. Op 23 mei hielden vrienden van de overleden Cisco een stille tocht ter nagedachtenis.

{youtube}TV6RNJTzvMo{/youtube}

 

 

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl