Motorrijder gewond bij aanrijding

ongeluk-31-03-2010Een 46-jarige motorrijder uit ‘s-Gravenzande is woensdagochtend gewond geraakt bij aanrijding op de Schenkelweg in Spijkenisse.

Rond 07.00 uur reed een 54-jarige automobilist uit Spijkenisse over de Schenkelweg. Toen hij linksaf sloeg richting de Dr. J.M. Den Uyllaan, zag hij de motorrijder die uit de tegenovergestelde richting kwam, over het hoofd. 

Gewond

De motorrijder raakte ernstig gewond bij de botsing. De traumahelikopter kwam ter plaatse. De man is uiteindelijk met een spoedtransport naar het EMC in Rotterdam vervoerd. Hij had onder meer een onderbeen- en een armfractuur. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval. Beide voertuigen zijn in beslag genomen.
ongeluk1-31-03-2010

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl