Musicalorkest CvdK Spijkenisse

Op 30 april speelt het Musicalorkest van het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse tijdens de Koninginnedagviering op het Marktplein.

Het orkest heeft in de loop der jaren heel wat musicals begeleid in verschillende theaters, waaronder natuurlijk Theater de Stoep. Om 11.30 uur barsten zij los met verschillende ouvertures, zoals bv Midzomernachtsdroom, My Fair Lady en Anything Goes.

En er wordt gezongen. De Hekelingse sopraan Nynke de Jong brengt o.a. ‘I could have danced all night’ en het prinsesjesnummer ‘Mijn leven is van mij’ uit de musical Elisabeth. Ook een deel uit de Aïda komt voorbij. Kinderen die het prinsessennummer kennen, krijgen, als er tijd is, de kans dit na afloop mee te zingen!

De Koninginnedagviering op het Marktplein staat bol van leuke activiteiten, die georganiseerd zijn door de Stichting SpijkKids, een belangeloos initiatief van Maaswijkbewoners Frank van Pelt, Ron Kok & Henk Lubbelinkhof.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl