Neko Transport Spijkenisse failliet

nekoDe rechtbank van Rotterdam heeft dinsdag 13 december Neko Transport, aan de Ohmweg 1 in Spijkenisse failliet verklaard.

Daarom zijn de banen van de 23 medewerkers, veelal chauffeurs in gevaar. Mogelijk krijgen ze ontslag van curator mr. P. van Gog uit Spijkenisse.

De zaak wordt overigens behandeld door mr. Van Rijsbergen die woensdagnamiddag met Transport Online over dit faillissement in gesprek is gegaan.

Volgens hem is het nog onduidelijk of er een doorstart komt. Er zijn omdat het faillissement kort geleden is uitgesproken nog geen doorstartkandidaten bij hem bekend. Sinds het faillissement is uitgesproken liggen de activiteiten stil. Bij een beoogde doorstart wordt het werk meestal zoveel mogelijk doorgezet. Dat is nu dus niet het geval.

In 2009 werd het bedrijf volledig overgenomen door FBI Express. En werd de heer Meijer directeur van het bedrijf dat voorheen gerund werd door A. Oken. Zoals het er nu uitziet is Neko Transport ten onder gegaan door de heersende scherpe tarieven.

Bron: http://www.transport-online.nl

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl