Netwerkavond OFS druk bezocht

ofs-avondMaandagavond werd in het Carlton hotel een netwerkavond gehouden voor ondernemers. De organisatie lag in handen van Ondernemers Federatie Spijkenisse en de Kamer van Koophandel.

De opkomst was een stuk groter dan verwacht. Zo’n 120 mensen hadden zich vooraf aangemeld, meer dan 150 waren er uiteindelijk aanwezig.

De avond geopend door Walter Kriek, voorzitter van de OFS, een federatie die al 23 jaar actief is in Spijkenisse. Elke eerste maandag van de maand komen de ondernemers informeel samen. Hij benadrukte de functionaliteit van de federatie vanwege de collectieve belangenvertegenwoordiging.

Als eerst was het woord aan Wybe Zeijlstra namens de Kamer van Koophandel. Hij legde uit wat het belang is en de gevolgen zijn, voor ondernemers in onze regio, met betrekking tot de verbreding van de A15. Hij legde uit wat het ondernemersplatform A15 precies inhoud en vertelde dat er sinds kort ook een zakelijke community is voor ondernemers op de site van de kamer van Koophandel: http://hallo.kvk.nl/hallo Hier kunnen ondernemers zich presenteren, contacten leggen, vragen stellen en discussies voeren.

Hierna was het de beurt aan psychologisch entertainer dhr. Malchat, hij benadrukte vooral dat het gaat om de aandacht die je een ander geeft. Wees je bewust wat je brein doet en bedenk wat belangrijk is in de contacten die je legt.

Na deze voor velen verhelderende presentie, waarin Malchat ook aantoonde dat aan de lichaamstaal vaak te zien is of iemand de waarheid zegt of liegt, was het tijd om te netwerken onder het genot van een warm buffet bestaande uit verschillende stamppotten.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl