NietEurobrug daadkrachtig aangepakt

nieteurobrug-november2012Whahahha, wil jij bij Telegraaf gaan werken als koppensneller? Ja, sorry, wat moest ik er dan van maken: Plankjes halen ongelijkheid weg? Of: Bruggen slaan?

Nee die laatste gebruiken ze in Den Haag al. Maar is het weer zo ver? Zijn ze weer aan het rommelen aan die brug in wijk Waterland? Ja dus!

 

De door ons geliefde NietEurobrug staat weer eens in de schijnwerper. Men was het gehobbel met fietsen, kinderwagens of scootmobiels wel een beetje zat waarschijnlijk. En dus wordt de brug adequaat opgeknapt. De oplossing: het hoogteverschil tussen de oude en nieuwe brugplanken wordt opgelost met een stukje multiplex®™.

En dat terwijl vorig jaar via Twitter de gemeente Spijkenisse nog liet weten dat in 2012 het gehele dek zou worden vervangen. Nu is die tweet vrij snel weer van Twiitter gehaald en dus zitten de vele honderden overgangers per dag nog steeds met dit toonbeeld van failliet Spijkenisse. Hadden ze hiervoor bij de Stadsregio geen aanvraag kunnen doen? Daar hebben ze wel om een bijdrage voor de Eurobruggen zitten bedelen (oja en een Centrumpark).

Nee, zodra het meer dan 750 meter verder dan het stadhuis is, is er ook geen geld meer. Had die 54.000.- euro voor de InSpijkenisse campagne nu maar in onderhoud voor bestaande wijken gestoken. Dan waren er goede verbindingen om naar het “durp” te gaan. Enfin, Die brug….. die ligt er over vijf jaar nog zo bij………

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl