Nieuwe fase in bouw “Spijkenisser Muur”

terras-a-h-waterMensen in Hoogvliet zeggen het steeds vaker: “Spijkenisse bouwt een muur om haar stad”. 

Afgelopen zaterdag startte weer een nieuwe fase in het bouwen van de “Spijkenisser Muur”.

De nieuw te bouwen torens “Het Terras aan de Maas” gingen de verkoop in.

Het Terras aan de Maas bestaat uit twee torens van circa 75 en 90 meter. Appartementen in de eerste toren gaan nu in de verkoop. In het complex zitten naast deze koopwoningen, ook huur en duurdere koopappartementen. De dure koopwoningen bevinden zich in de lagen 25 t/m 28. De verkoop van deze woningen vindt pas later plaats. Ook de huurwoningen komen pas later op de markt.

Vóór de formele openingstijd om 11. 00 uur hadden zich al veel belangstellenden verzameld bij het tijdelijk ingericht verkoopcentrum in De Vier Werelden. In het verkoopcentrum was een van de ruime balkons op ware grootte te zien. Verkopend makelaar Atta kon ruim 140 aanmeldingen registreren. Naast de informatie over de verschillende type appartementen waren ook medewerkers van een onafhankelijk adviesbureau aanwezig om potentiële kopers te vertellen over de koopsubsidie.
Bezoekers toonden zich vooral gecharmeerd van de uitstraling en architectuur, de grote balkons en de gunstige prijs/kwaliteitverhouding van Het Terras aan de Maas.

Wethouder ’t Hart zegt aangenaam verrast te zijn door de grote belangstelling: ‘we hebben met deze koopappartementen een betaalbare woning in de markt gezet, die de mensen aanspreekt. Het is een goed gevoel te constateren dat we met de realisatie van De Elementen een prachtige plek in Spijkenisse hebben gecreëerd om te wonen. Of het nu laagbouw is of hoog wonen aan de Oude Maas. Er is voor elk wat wils en ook nog in alle prijsklassen.”

Zaterdag was het sowieso druk qua huizenzoekers. Het was immers ook bij vrijwel alle makelaars Open Huis. Wie nu een huis zoekt in Spijkenisse kan terecht in meer dan 800 woningen, die te koop staan in deze stad.

elementen-info

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl