Nieuwe werkplek van Sinterklaas in Spijkenisse

De voorbereidingen voor de intocht van Sint Nicolaas in ons land is inmiddels in volle gang. De Sint heeft dit jaar een nieuwe werkplek gekozen in Spijkenisse. Het Sinterklaas Pakhuis staat in winkelcentrum De Kopspijker. In het afgelopen jaar heeft Sinterklaas al veel gehoord over de prachtige stad en uiteraard het over het nieuwe Stadshart.

De Sint is dan ook een aantal keren in het diepste geheim wezen kijken naar een mooie locatie voor zijn nieuwe pakhuis. “Met een goed wegennet, de haven dichtbij en platte daken voor mijn paard is dit de perfecte plek voor een nieuwe locatie om alle cadeautjes naar de kinderen te krijgen” aldus Sinterklaas.

Zaterdag 19 november, na de intocht vanaf de Veerhaven wordt het pakhuis officieel geopend. Kinderen, ouders en iedereen die het leuk vindt om een kijkje te komen nemen, is welkom. Uiteraard is de toegang gratis. Naast de duizenden cadeautjes zal Sinterklaas zijn favoriete verhalen voorlezen, kun je zien hoe de cadeautjes binnenkomen en worden vervoerd, kun je als piet geschminkt het dak op om een cadeautje in de schoorsteen te gooien, terwijl de pieten dit vastleggen op de foto. Daarnaast krijgen alle hulppietjes een mooie pietenmuts mee naar huis als aandenken en kun je nagenieten van een spannende middag met een kopje warme chocolademelk.

De openingstijden van het Sinterklaas Pakhuis zijn van 19 november t/m 4 december uitsluitend op de woensdagen en zaterdagen van 12:00 tot 17:00 uur.

Kijk voor meer informatie over het Sinterklaas Pakhuis op de website www.sinterklaaspakhuis.nl.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl