NK Knikkeren 2010 in Hellevoetsluis

knikkeren1e Officiële Knikkerkampioenschap van Hellevoetsluis!

Zaterdag 24 april is het dan eindelijk zo ver. Het eerste officiële Knikkerkampioenschap van Hellevoetsluis. Het Knikkerkampioenschap van Hellevoetsluis is tevens een officiële voorronde op het Red Band NK Knikkeren 2010.

Wie wordt de beste knikkeraar van de gemeente? Welke school mag zich de knikkerschool 2010 van de gemeente Hellevoetsluis noemen? En welke knikkeraars winnen de geplaatste status op het Red Band NK Knikkeren, zaterdag 29 mei op Walibi World?

Op de Burgemeester van der Jagtkade strijden de deelnemers in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar om de felbegeerde titel Knikkerkampioen van de Gemeente Hellevoetsluis 2010.
Alle deelnemers worden in poules ingedeeld, zodat er door iedereen veel geknikkerd kan worden. Uiteraard zijn er ook mooie prijzen te winnen! Surf naar www.nkknikkeren.nl voor alle informatie over o.a. inschrijven en de officiële NK Knikkers.

Tijdens het Knikkerkampioenschap van Hellevoetsluis wordt gekeken wie de beste knikkeraar is, maar ook voor de toeschouwers is er volop vertier, muziek en gezelligheid!

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl