NL Doet in Spijkenisse

nldoetOp 18 en 19 maart komen duizenden organisaties in het hele land weer in actie om de vrijwillige inzet in de spotlights te zetten. Zij doen dit in samenwerking met het Oranje Fonds tijdens ‘NL Doet’.

Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, vorig jaar waren ongeveer 150.000 mensen actief, een recordaantal.

Iedereen wordt opgeroepen om eenmalig de handen uit de mouwen te steken voor een klus op vrijdag 18 of zaterdag 19 maart ,bij een vrijwilligersorganisatie.

Ook in Spijkenisse zijn organisaties en vrijwilligers enthousiast en actief. De gemeentelijke Vrijwilligerscentrale is intermediair voor Spijkenisse en vraagt speciale aandacht voor een aantal van de ‘NL Doet’ klussen in Spijkenisse.

Stichting Zuidwester organiseert tijdens ‘NL Doet’ op vrijdag 18 maart van 9.00 tot 16.00 uur een voorjaarsmarkt rond het Oude Raadhuis aan de Julianastraat. Hiervoor zijn heel hard extra handen nodig.

Stichting MEE zoekt medewerkers die promotiemateriaal willen rondbrengen. Vrijwilligers informeren geïnteresseerden over de actie om nieuwe vrijwilligers te werven voor MEE.

Meer informatie of een overzicht van alle klussen is te vinden op de website www.nldoet.nl. Via deze website kunt u zich ook aanmelden voor de klus van uw keuze.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl