obs Jan Campert vijf keer korfbalkampioen

korfbalkampioenen-2010Aan het eind van het jaarlijkse Schoolkorfbaltoernooi, dat de Korfbalvereniging Olympia Spijke-nisse op woensdag 26 mei voor de 47ste keer organiseerde, was het de openbare basisschool Jan Campert, die in alle finalewedstrijden van de zes speelronden uitkwam.

Daarmee kwamen dus in de poules van de (jaar)groepen 3, 4, 5, 6, 7 en 8 zes teams van de Jan Campert aan de bak, terwijl ze eerder als eerste of beste tweede uit de voorronden kwamen.
Het bleef tot het eind van de wedstrijden spannend. Met uitzondering van groep 8 wisten alle andere teams hun finalewedstrijden winnend af te sluiten. Daarmee behaalde de obs Jan Cam-pert vijf eerste prijzen (en weer een jaar de bijbehorende wisselbekers) en één tweede prijs.

Voor obs Jan Campert is het resultaat op het schoolkorfbaltoernooi een mooie opmaat voor de viering van het 50-jarig bestaan later dit jaar. En aan het eind van deze geslaagde toernooidag wilden alle finaleteams nog wel een keertje op de foto.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl