Onderzoek moord Farida Zargar nog niet af

mallebos11-11De 34-jarige Spijkenisser Patrick S. is dinsdag opnieuw niet komen opdagen bij de rechtbank in Rotterdam. S. wordt onder meer verdacht van de moord op Farida Zargar (21) in augustus.

Haar lichaam werd enkele maanden later gevonden in het Mallebos in Spijkenisse. S. zit vast in het Pieter Baan Centrum voor psychisch onderzoek. Het ging dinsdag om een niet-inhoudelijke zitting.

Het Openbaar Ministerie (OM) spreekt van een zeer gevoelige en grote zaak, waarvan het dossier inmiddels ruim 14 ordners omvat. Behalve van het wurgen en meermalen in de borst, hals en longen steken van Farida, wordt de in Boxmeer geboren S. ook verdacht van het wegmaken van haar lichaam en van het vernielen van het stoffelijk overschot door een van haar voeten af te zagen.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl