Onderzoek naar overval horecagelegenheid

De recherche stelt een onderzoek in naar een overval op de horecagelegenheid van een camping aan de Duinrand in Rockanje. Hierbij raakte een 39-jarige medewerkster licht gewond.

Om ongeveer kwart voor negen zaterdagavond kwam een ongeveer 50-jarige man, klein van postuur (ongeveer 1.65 meter lang) en zichtbaar aangeschoten, de bar binnen en bedreigde de medewerkster met een kapotgeslagen glas.

De medewerkster was op dat moment alleen in de zaak. De man eiste geld en om zijn eis kracht bij te zetten drukte hij het glas tegen haar gezicht. Zij raakte hierbij licht gewond.

Omdat de vrouw begion te gillen en zich verweerde, koos de man eieren voor zijn geld en ging er vandoor.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen deze zaak op te lossen, neemt u dan contact op met de recherche van het district de Eilanden op 0900-8844 of via ‘M’ op 0800-7000.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl