Ongeluk wielrijder levert gebroken rib op

ambulanceEen 50-jarige wielrenner uit Zuidland is maandagmiddag gewond geraakt, nadat hij in botsing was gekomen met een bromfietser.

De wielrenner en de bromfietser reden rond half vier over de kruising Groene Kruisweg/Hekelingseweg in Spijkenisse. Toen ze elkaar passeerden, kwamen ze met hun schouders tegen elkaar en vielen.

De wielrenner raakte kort buiten bewustzijn. Hij is door ambulancepersoneel naar het Ruwaard van Puttenziekenhuis in Spijkenisse gebracht. Daar bleek dat hij onder meer een gebroken rib en verwondingen aan zijn schouder te hebben opgelopen.

De bromfietser, een 20-jarige man uit Spijkenisse, liep slechts schaafwonden op. Bij controle bleek dat de man geen rijbewijs had. Hij heeft daarvoor een bekeuring gekregen.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl