ONS wil openluchtbios langs Oude Maas.

openluchtbiosDe komende 4 jaar wil ONS zich hard maken voor méér evenementen en activiteiten in Spijkenisse.

Om dit te bereiken wil ONS het seizoen 2010/2011 uitroepen tot ‘evenementenjaar’.

Spijkenisse gaat in 2010 een enorm mooi evenementenjaar tegemoet aldus Jeroen Postma, de 20-jarige ONS-kandidaat: “o.a. De tour de France, het Spijkenisse-festival, het vliegerfestival, Politie-Triathlon, Spark-Marathon, Roofvogel-evenement etc etc”. Als het aan ONS ligt voegen ze daar nog een aantal evenementen aan toe: “We krijgen regelmatig het geluid dat inwoners graag méér activiteiten willen aan o.a. de Maasboulevard, zo ook van onze Zomerkaart-actie winnares. De Maasboulevard is tenslotte een heerlijke plek van alle Spijkenissers voor alle Spijkenissers.

ONS bedacht hierna o.a. een gratis toegankelijke openluchtbios voor in zomervakantie. ONS hoopt het binnenstadsfestival snel weer in oude glorie te herstellen zodra de hijskranen weg zijn. “Plekken als het toekomstig Stadsplein en Kerkplein als 2 hoofdlocaties”

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl