Onze tip: gebruik Firefox

browsersSommige bezoekers hebben ons gemeld dat zij, onze website er een beetje vreemd uit vonden zien. Dat klopte als je gebruik maakt van de nieuwste internetbrowser van Microsoft.

Versie 8 is namelijk een compleet andere versie dan de vorige versie die u eerst op uw pc heeft gehad.

Door wat aanpassingen aan onze website houden wij uw nieuwste versie een beetje voor gek. Wij laten uw pc denken dat er nog een oude browser wordt gebruikt door u.

Op deze wijze lossen wij een hoop problemen op. Beter zou zijn als u overschakelt naar een programma dat zich wel aan de standaarden houdt. Wij adviseren Firefox of Opera.Beide programma’s zijn zo geinstalleerd en werken in het Nederlands.

Omschakelen zal voor u misschien wat wennen zijn maar na verloop van tijd ontdekt ook u dat deze twee programma’s beter presteren op uw pc en daarnaast nog sneller werken ook. Mocht u niet overstappen, vanaf nu is ook VPInfo.nl perfect op uw scherm.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl