Ook een groen lijsttrekkersdebat

zonnecellenDonderdag 18 februari 2010 Lijsttrekkersdebat Natuur en Milieu om 20.00 uur in het Milieu Huis. Op deze avond zijn de tien verkiesbare politiek partijen vertegenwoordigd om hun programma op het gebied van natuur en milieu aan de burger te tonen. En in debat zullen de partijen de eigen standpunten uiteenzetten, onderbouwen en verdedigen.

Hoe groen is het rood van een SP of PVDA en is het blauw van VVD of ChristenUnie ook het blauw van water en lucht. Is het groen van GroenLinks, D’66 en CDA echt wel groen. Houden ONS en LPF echt van dieren. En is TON ook trots op het groen in Spijkenisse. U kunt het horen tijdens het debat dat het Milieu Huis i.s.m. de Milieugroep Spijkenisse voor de tweede opvolgende keer organiseert. Maar meepraten mag ook.

Het debat gaat er als volgt uit zien. Om 20.00 uur start de avond met een presentatie van alle partij programma’s op het gebied van natuur en milieu. Daarna gaan de partijen in debat naar aanleiding van 5 stellingen. De stellingen gaan over de volgende thema’s: klimaat, duurzaam bouwen, mobiliteit, communicatie en natuur. Twee partijen gaan eerst met elkaar in debat, waarna andere partijen, maar zeker ook het publiek, zich in de discussie mogen mengen.

De discussie zal geleid worden door Jolanda Kleij, freelance Journaliste en oud presentator van het politiekradioprogramma op de lokale omroep en Miško Papac, coördinator van het Milieu Huis Na afloop van het debat is er de mogelijkheid om nog wat na te praten.

Het debat wordt gehouden in het Milieu huis aan de A. v.d. Nootstraat 6. Voor meer informatie 0181-600099

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl