Ook NLdoet in Bernisse

nldoetOp vrijdag 19 maart doet de gemeente Bernisse mee aan NL DOET, voorheen bekend als Make A Difference Day (MADD).

Om 10.00 uur opent ex-wethouder Marga Duijnker in Bernissesteyn de vrijwilligersactie. Naast mevrowu Duijnker doet ook een groep ambtenaren mee aan deze actie.

Zowel voor de mensen van Bernissesteyn als voor de vrijwilligers uit het gemeentehuis is dit een leuke uitdaging. De groep verzamelt zich om 10.00 uur in de centrale hal van Bernissesteyn. Na de officiële aftrap door ex-wethouder Welzijn Marga Duijnker gaat iedereen aan de slag met zijn of haar eigen activiteit(en). De zorgmanager heeft de volgende activiteiten op het oog:

Tafeltje Dekje (wegbrengen van maaltijden)
serveren van de lunchmaaltijd
middagactiviteit
meelopen met een wijkverpleegkundige
mensen brengen van en naar de dagverzorging

NL DOET is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Dit jaar wordt de actie gehouden op 19 en 20 maart. Naar verwachting steken zo’n 100.000 mensen in heel Nederland die dagen de handen uit de mouwen bij organisaties, instellingen en verenigingen.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl