Ook nu weer Vreugdevuur in Hellevoetsluis

oudennieuwDe gemeente Hellevoetsluis organiseert in samenwerking met de brandweer een groot gemeenschappelijk vreugdevuur op zaterdagavond 9 januari.

U bent van harte welkom, om zo gezamenlijk het nieuwe jaar in te luiden. Vorig jaar werd het vreugdevuur gehouden op het Land van Paling, in de Vesting.

Die plek is zo dichtbij het kort geleden uitgebrande marinehospitaal dat een vreugdevuur op die plek dit jaar niet voor de hand ligt.

De burgemeester heeft dit met de voormalige bewoners van het marinehospitaal besproken en in overleg met hen is toen besloten om een andere locatie te zoeken.

De nieuwe locatie is aan de Fazantenlaan, voorbij de sporthal, op de plek van het voormalige asielzoekerscentrum. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de scholengemeenschappen Helinium en Jacob van Liesveldt. Burgemeester Corstiaan Kleijwegt zal het vreugdevuur ontsteken om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur bent u welkom.

De kerstbomen voor dit vreugdevuur worden ingezameld vanaf 28 december. Ook kunt u zelf op 9 januari uw boom naar de locatie van het vreugdevuur brengen, tot 18.45 uur.

Boerenkapel De Helletrotters verzorgt vanaf 18.30 uur de muzikale omlijsting van dit evenement. Ook aan de inwendige mens is gedacht; een hapje en drankje zijn verkrijgbaar.

U bent van harte uitgenodigd om bij het vreugdevuur aanwezig te zijn en zo gezamenlijk het nieuwe jaar in te luiden.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl