Open dag goed bezocht

nieuwbouw-rokadeDe publieke belangstelling was groot om een kijkje te nemen op de elfde verdieping van Rokade.

Terwijl bouwvakkers enkele verdieping hoger hard aan het werk waren, genoten bezoekers van het uitzicht en lieten zich informeren over de appartementen in aanbouw. Een cateraar had de nog kale ruimte ingericht met tafels, planten, loungesets en een bar voor versnaperingen. Op borden, waar de verschillende plattegronden van de appartementen zichtbaar waren, konden mensen een indruk krijgen over de inrichting. De (bouw)lift maakte overuren, zo’n 550 bezoekers maakten de tocht naar boven.

De muziekgroep De Zotte Zusjes zorgden voor een vrolijke afleiding tijdens het wachten voor de lift. Het weer werkte mee want de skyline van Rotterdam was goed te zien en ook Spijkenisse lag er mooi bij. Rokade wordt 33 verdiepingen hoog en het hoogste punt wordt in de zomer bereikt.
Bijzonder was het tochtje over de Oude Maas met de watertaxi. Na het bezoek aan Rokade kreeg men een voucher om de bouw vanaf de rivier te zien. De watertaxi’s moesten vaart maken om ook hier zoveel mogelijk mensen te vervoeren.

Rokade is het tweede appartementencomplex op De Dijk in de Elementen. Begin dit jaar is het complex De Vier Werelden opgeleverd en nog dit jaar wordt gestart met de bouw van Het Terras aan de Maas. Ook de laagbouw in Het Land ligt op koers. In het vierde kwartaal worden de eerste 41 woningen opgeleverd.
Rokade
Rokade
Rokade

Het LandRokade© Foto’s Cok de Coninck

 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl