Opendag bij Hondentrainingscentrum ZWN

hondentrainingOp zondag 23 mei aanstaande opent Hondentrainingscentrum Zuid West Nederland (HTCZWN) haar poorten voor een opendag.

Het trainingscentrum bestaat ruim 18 jaar en heeft de afgelopen periode diverse ontwikkelingen ondergaan. U wordt uitgenodigd getuige te zijn van een ontwikkeling gericht op gehoorzaamheid naar een ontwikkeling meer gericht op de competenties van uw hond. Competenties die uit één kunnen lopen van gehoorzaamheid op een hoger niveau (G&G) tot apporteren, behendigheid en doggy-dance. In en rond het trainingscentrum aan de Fazantenlaan 4 zullen diverse trainingen middels demonstraties aan bod komen. Honden en hun begeleiders laten zich van hun beste kant zien en kunnen u wellicht overtuigen om ook een dergelijke activiteit met uw viervoeter te ondernemen.

Rondom de gezellige kantine staan diverse kraampjes zoals een sieradenkraam en een dierenkraam. Een heuse poffertjeskraam kan de inwendige mens bedienen. Daarnaast zijn er in de kantine naast eigen gebakken appeltaart diverse broodjes en snacks verkrijgbaar. Deze dag is er eveneens een hondenfotograaf aanwezig die uw viervoeter op een geweldige wijze weet te fotograferen. Ook aan de jeugdige bezoekertjes wordt gedacht. Zij kunnen geschminkt worden en zich uit leven op een springkussen. Aan een clown mag het niet ontbreken en onze clown nodigt de kleintjes uit voor een groots clownspel.

Naast het deskundige team van gediplomeerde instructrices levert ook dierenarts R. Luckerath een bijdrage om deze dag tot een groot succes te maken. Zo geeft hij een workshop waar u de eerste beginselen van eerste hulp aan uw huisdier tot u kunt nemen en wordt u uitgedaagd deel te nemen aan de befaamde Luckerath Quiz.

U bent van harte welkom vanaf zondagmorgen 10:00 uur. De hele dag is er een doorlopend programma en zijn er mensen van HTCZWN aanwezig om vragen te beantwoorden. De open dag eindigt om 16:00 uur ’s middags. Verdere informatie is tevens te vinden op de website www.htczwn.nl

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl