Opening Centrum voor Jeugd en gezin met leuke Sinterklaas activiteiten

Centrum voor Jeugd en Gezin Spijkenisse opent woensdag 23 november op feestelijke wijze haar deuren aan de Hoogwerfsingel 2. Het CJG is dé plek in de gemeente waar ouders, opvoeders, kinderen en professionals terecht kunnen met al hun vragen over opvoeden en opgroeien. Van 14.00 uur tot 16.00 uur zijn alle kleine en grote inwoners van de stad van harte welkom op de nieuwe locatie. Om 15.30 uur wordt het nieuwe CJG officieel geopend.

De open middag staat in het teken van Sinterklaas die binnenkort weer in Nederland is. Kinderen kunnen hun schoen versieren voor Sinterklaas en daarna opzetten, of luisteren naar een gezellig verhaal in de voorleeshoek. Kinderen kunnen zich ook laten schminken als zwarte piet, clown, kat of een ander dier. De ouders kunnen in de tussentijd een kijkje nemen op de CJG-locatie en in gesprek gaan met de medewerkers.

 

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is in 2009 gestart als netwerkorganisatie. Partners werken samen vanuit de gedacht voor één gezin, één plan. Wethouder Kees Dijkman: “De opening van de nieuwe locatie is één van de mijlpalen in de samenwerking voor de jeugd in Spijkenisse. Diverse partners die betrokken zijn bij de zorg voor kinderen en gezinnen werken vanuit één gezamenlijke locatie. Dit zie ik als een belangrijke stimulans voor succesvolle samenwerking.”

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl