Opening fietsroute

fietsenOp zaterdag 20 februari opent wethouder Marnix Trouwborst de ‘raadsledenroute’. Dit is een fietsroute die fietsers langs alle mooie punten in Bernisse leidt.

Deze mooie punten zijn door de raadsleden benoemd tijdens het formuleren van de Toekomstvisie 2025.

De ondernemers en monumenten op de route zijn allen voorzien van een informatiebordje, waardoor de recreant een goed beeld kan krijgen van de geschiedenis van en de activiteiten in Bernisse.

De opening vindt plaats van 14.30 uur tot 16.00 uur op het plein voor de ingang van het gemeentehuis. Ook is de hal van het gemeentehuis geopend voor een gezellig hapje en drankje in winterthema. Daarnaast kunnen alle kinderen in Bernisse nu al aan de slag om hun fiets prachtig te gaan versieren, want er wordt een wedstrijd uitgeschreven voor de mooist versierde fiets! Tijdens de opening zijn alle mooie creaties te bewonderen en wordt de winnaar bekend gemaakt.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl