Ophaaldag Stichting Tinte 400

ophaaldag-tinteAfgelopen zaterdag 23 januari kwam weer een aantal vrijwilligers van de Stichting Tinte 400 bijeen op de boerderij van de familie Scheijgrond om van daar uit op pad te gaan voor het ophalen van spulletjes voor de op zaterdag 3 april in de dorpskern te organiseren rommelmarkt.

Auto’s met aanhangers reden af en aan en in de boerenschuur werden de aangeleverde spullen weer netjes uitgezocht, geordend weggeborgen en/of getransporteerd naar andere stallinglocaties. Een gezellig kopje koffie tussendoor in de Odiaan maakte ook deze tweede ophaaldag van 2010 weer tot een gezellig gebeuren.

De, dan inmiddels al weer, derde ophaaldag op rij vindt plaats op zaterdag 6 februari. Als u over spulletjes beschikt die u graag aan de Tintese rommelmarkt wilt schenken, verzoeken we u vriendelijk dit kenbaar te maken aan Leo Kleijburg (0181-418983) of Ad Smit (0181-474160). Zij zorgen er vervolgens voor dat uw spullen op de ophaaldag, ’s morgens tussen 9.00 en 12.00 uur, door medewerkers van de Stichting Tinte 400 bij u thuis worden opgehaald.

Indien u geen kans ziet uw spulletjes op deze korte termijn aan te leveren, kunt u deze ook nog kwijt op de zaterdagen 20 februari en 6, 20 en 27 maart. Zie ook www.tinte.nl.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl