Oplichter gevlogen

turkyeKerim B., die met zijn reisbureau Sunscout Travel reizen boekte naar Turkije stond woensdag terecht wegens oplichting.

Vijfendertig slachtoffers uit het hele land hebben in 2006 aangifte gedaan.

Hun geboekte reizen werden een grote nachtmerrie, omdat óf de vakantie nooit doorging óf in Turkije bleek dat bijna niets was betaald. Kerim probeerde het ene gat te dichten met het ander. Om de concurrentie de baas te zijn verkocht hij zijn reizen te goedkoop. Uiteindelijk redde hij dit niet meer, waardoor reizigers strandden in Turkije.

Zij kregen nooit een ticket voor de vliegreis naar huis, maar moesten wel het hotel uit omdat de kamer niet was betaald. De Officier van Justitie eiste 15 maanden cel maar of Kerim B. de cel ingaat is nog afwachten, want hij verscheen niet op de zitting en justitie weet niet waar hij zich nu bevindt. Op 31 maart doet de rechtbank uitspraak.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl