Opnieuw een winkeloverval

politie05Dinsdagmorgen is de Mitra aan het Vasalisplein opnieuw overvallen.

Vorige week woensdag was de slijterij ook al het doelwit van een overvaller. Toen na een greep uit de kassa gedaan en maakte de overvaller zich uit de voeten.

Het is goed raak deze week in Spijkenisse. Afgelopen donderdag probeerden twee jongens een kapsalon aan de Lenteakker te overvallen. Omstreeks half negen ’s avonds kwamen ze de zaak binnen en bedreigde het tweetal een personeelslid met iets dat op een vuurwapen leek. Uiteindelijk verdwenen ze zonder buit.

Maandagmiddag was het raak bij een kledingzaak aan de Veerman. Een overvaller bedreigde het personeel met een mes, maar ook hier werd niets buit gemaakt. In alle gevallen zijn de overvallers zijn nog op vrije voeten.

Maar het wordt tijd dat dit soort gajes een flink wordt aangepakt. Want van onze hardwerkende ondernemers blijf je af. En als je gepakt wordt beloven wij dat we je met naam en adres gaan vermelden zodra we dat weten. Het is een keer genoeg!

overvalmirta

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl