Opnieuw graffiti statement!

protest-ons-fpWeer laat hij van zich horen, hij laat zien dat jongeren de politiek ook volgen en heeft daar zijn mening over geuit in de vorm van een nieuw kunstwerk.

Dezelfde graffitiartiest die vorige week het portret van burgemeester Salet maakte dat binnen 24 uur verwijderd werd omdat het kwetsend zou zijn, heeft zich aan zijn woord gehouden .”Jullie kunnen meer van mij verwachten!”, zei hij vorige week in een interview op vpinfo.nl.

“Het politieke handjeklap moet over zijn, laat men zich eens buigen over de werkelijke problemen die zich afspelen in Spijkenisse”, en dan bedoelt hij met name dat er voor de jongeren weinig ruimte is in de buitenruimte, weinig plaatsen waar ze bij elkaar kunnen komen, en als dat al kan, is het niet overdekt en zijn er te weinig activiteiten voor jongeren tussen de 12 en de 18 jaar.

“De politiek moet eens eerlijk spel spelen en het geld besteden waar het besteed moet worden. Ik wil de politiek wakker schudden.”

protest-ons2

protest-ons3

Overigens zoekt deze activist nog een sponsor, het geld voor de verf van zijn politieke protesten betaald hij uit eigen zak en is erg kostbaar. Mensen die hier serieus wat in kunnen betekenen, kunnen contact opnemen met redactie@vpinfo.nl, wij zorgen dan voor verder contact. (iets voor de gemeente?, zijn we zo van de reputatie “betondorp” af.)

Het is uiteraard nog even afwachten hoe lang het graffiti statement deze keer blijft staan. Of wordt deze overplakt door de politieke plakploegen?

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl