Oproep Hartelgroep: Nieuwe leden welkom

hartelgroepWerken met een deadline. Nu de vakanties eraan komen merk ik zowel privé als zakelijk dat de stress zo her en der toeneemt.

De reden hiervoor zijn zaken die af moeten, last-minute wijzigingen, ad-hoc zaken die zich ineens manifesteren enz. Ook in mijn privé leven merk ik dit. Zeker als dit gecombineerd moet worden met je werk.

Als leidinggevende bij Scouting Hartelgroep ben ik, samen met veel anderen, druk in de voorbereidingen van het jaarlijks zomerkamp. Bij ons is dat altijd de eerste week van de (basisschool)vakantie.

Een paar dagen voor vertrek moeten er nog wat zaken afgehandeld worden. Heb je net het corveerooster klaar, haakt er een teamlid af, kan geen vrij krijgen. Hopla, nieuw rooster maken.

De kinderen in groepjes indelen. Die kan met iedereen samen, hem moet je niet bij haar in een groepje doen, hoe zit het met de verdeling jongens en meisjes per groepje? Heb je de groepsindeling klaar, komt er een ouder met de vraag of hun kind niet toch meekan en een andere ouder dat hun kind alsnog besloten heeft niet mee te gaan, nou ja, niet de volle week. Welja, ik pas de groepsindeling wel weer aan. En ook de ouders die ons heen willen brengen, danwel terug op komen halen, blijken ineens wel heen en niet terug te kunnen of andersom.

Zo, genoeg geklaagd, want het blijft gewoon leuk om 26 glunderende gezichten te zien en die jongens en meisjes een leuke start van hun vakantie te geven. En dan, ga ik gelukkig met vrouw en kinderen ook zelf nog 2 weken weg. Na de vakantie, vanaf zaterdag 21 augustus, zijn we dan weer op ons clubhuis aan de Drogendijk 33 te vinden. Er is dan weer ruimte genoeg voor nieuwe kinderen, dus kom gezellig kijken, 21 augustus vanaf 10 uur.
Wil je voor die tijd meer info? Kijk even op de website voor het juiste telefoonnummer.

Patrick Goossens,

Hartelgroep Spijkenisse

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl