Oud-voorzitter Olympia, Sake Teitsma, overleden

olympiaDe Spijkenisser korfbalvereniging Olympia heeft zaterdagavond oud-voorzitter en erelid Sake Teitsma de laatste eer gebracht.

In sporthal De Akkers werd voorafgaand aan de wedstrijd van de hoofdmacht tegen Swift een minuut stilte in acht genomen voor de woensdag op 67-jarige leeftijd overleden Teitsma. Ook speelden het eerste en tweede team met rouwbanden om.

Sake Teitsma was een van de oprichters van de korfbalclub, speelde jarenlang in het eerste team en was initiatiefnemer voor de bouw van het huidige clubhuis.

sakeOok organiseerde hij enkele jaren de Luikse Markt om extra inkomsten voor zijn club binnen te halen en was hij jarenlang als voorzitter en secretaris het gezicht van Olympia.

Een hersenbloeding maakte 16 jaar geleden een eind aan veel van zijn clubactiviteiten. In verpleeghuis De Es waar hij de laatste maanden woonde, werd hij woensdag getroffen door een hartstilstand. Maandagmiddag wordt hij gecremeerd.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl