Overval op het Carlton Oasis in Opsporing Verzocht

carlton-oasisDinsdag 15 november worden in het televisieprogramma Opsporing Verzocht beelden getoond van een gewapende overval op het Carlton Oasis Hotel aan de Curieweg in Spijkenisse die op 19 oktober rond 03.00 uur ’s nachts plaatsvond.

Onder bedreiging van een vuurwapen wordt een medewerker gesommeerd geld uit de kluis in een kleine witte plastic tas met oranje/rode letters te doen.

Met een gering geldbedrag (€ 200.-) gaat de overvaller er lopend vandoor in de richting van de Bohrweg. De politie vermoedt dat hij vervolgens in een donkerkleurige auto is gestapt.

In de uitzending van AVRO’s Opsporing Verzocht van dinsdag 15 november worden beelden van de verdachte getoond. Opsporing Verzocht wordt uitgezonden om 21.30 uur op Nederland 1. De herhaling is op woensdag 16 november op Nederland 2.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl